Esplai Xiribec

Esplai

Donem molta importància als valors educatius d’una bona convivència, i ens distribuïm per grups segons les edats. De cada grup se’n fa càrrec un monitor, i el conjunt dels monitors treballem en equip, amb un coordinador, i la supervisió del responsable educatiu.
Tot el que fem a la trobada dels dissabtes té un sentit:

  • l’acollida dels infants
  • l’activitat dels grups segons l’edat
  • els diferents serveis per tenir els espais nets i en ordre
  • la reunió de grup
  • el comiat

Informació i preus:

Horari:
Tots els dissabtes d’octubre a maig de 4 a 7 de la tarda

Preus:
Quota de soci o familiar: 10€ mes/família
Matrícula i assegurança: 14€ anuals/infant (descomptes en germans)
Espai lúdic, Esplai Xiribec i Colles: 8€ infant/mes (segón germà: 6€, tercer: 4€, quart: 2€, a partir del cinquè gratuït)

Colònies

Des de 1993 realitzem les colònies a la casa de Colònies Sant Marçal al terme municipal de Castellet i la Gornal (Alt Penedès) és una antiga rectoria de planta baixa i dos pisos, amb capacitat per més de 50 persones, i disposa de tot el necessari per dur a terme l’activitat proposada (menjador, cuina, serveis sanitaris, habitacions, espai de tallers i sala de monitors).
A l’exterior hi ha esplanades voltant la casa i un petit bosc al darrera. A pocs metres hi trobem una zona esportiva i una piscina voltada amb una tanca.

Un grup de joves voluntaris tenim cura dels infants des de que es lleven fins a l’hora d’anar a dormir. Ens preocupem de la seva higiene personal i que tinguin les habitacions endreçades, mengem a la taula amb ells, i participem en totes les activitats que realitzem; pels més petits fem torns de vigilància durant la nit. Disposem de cuina pròpia i casolana.

Donem  molta importància als valors educatius de la convivència i vida comunitària.
Cada dia, i tot el que fem és important: l’horari, els diferents serveis per tenir la casa neta i en ordre, i a les hores dels àpats; compartir la taula junts i a la mateixa hora; les estones d’animació, les sortides i excursions, el temps de tallers, esports i piscina, els racons de lleure de després de dinar, els grans jocs: seguir les pistes, gimcanes, de situació, jocs de rol,… la reunió de grup diària, les vetllades, i desitjar-nos bon dia i la bona nit.

Preus:

30€ infant/dia
Reserva de la casa de colònies 50€/família a descomptar de les colònies o retornar si no hi va.
Preus especials per a socis, descomptes per germans i concessió de beques.

Colònies Xiribec
Casals Xiribec

Casals

Disposem dels casals de vacances els matins dels dies feiners de Nadal (del 29 de desembre al 3 de gener) i Setmana Santa (del 30 de març al 2 d’abril) i juliol.

Fem acollida dels infants, esmorzem a les 10h i realitzem activitats lúdiques.

Informació i preus:

Casal de Nadal:
del 29 de desembre al 3 de gener de les 10:30h a les 13:30h.Casal de Setmana Santa:
del 30 de març al 2 d’abril de les 10:30h a les 13:30h.
Casal d’estiu:
del 29 de juny al 31 de juliol de les 9h a les 14h.

Preus:
7€ dia/infant (Casal d’estiu: inscripció per setmanes)

Campaments

El nostre propòsit es fer de l’estiu un temps educatiu. La convivència entre tots els nois i noies, d’un temps viscut amb els altres d’acord amb un horari comú, participant conjuntament en les activitats, compartint els àpats, realitzant serveis pel bé comú, afavorint espais de comunicació i reflexió. Volem posar en pràctica els valors de convivència propis d’una casa comuna.

Informació i preus:

Data proper campament:
del 27 de juliol al 5 d’agost (10 dies)

Edat:
Per a nois i noies de 14-15 anys (tercer d’ESO)

Campaments Xiribec