Gràcies als ous dels castellarencs, un any més hem dut a terme truitada que des de l’any 1987 anima el final de la rua de Carnaval. Enguany hem aconseguit 980 ous (740 al matí i 240 a la tarda), hem repartit 700 racions de truita amb pa, i un traguinyol de vi pels més grans.

Tota aquesta moguda ha estat possible gràcies als infants, nois i noies, i monitors de l’Esplai, i sobretot al grup disfressats d’ovelles que s’han passat tota la rua demanant ous a tothom qui s’ho mirava des dels balcons. Tot i així se’n van esclafar 10. També cal agrair la col.laboració dels pares que s’han dedicat a remenar i coure els ous.

Hem observat que pel matí l’ofrena és més generosa (mínim 6 ous) i per la tarda, com a molt ens llençaven dos ous, que arreplegàvem amb molta cura de no petar-los. Tot i així se’n van esclafar 10..

Com gairebé ningú donava les gràcies en obsequiar- los amb el pa i el remenat de truita, anàvem repartint les racions tot dient-los “de res”; i fou així que molts s’adonaren que calia donar les “gràcies”. Ves per on va ser una manera desenfada de transmetre el valor de l’agraïment, tant necessari a totes les edats.

Dels ous sobrants els hem portat, com ja anem fent els darrers anys, a les Missioneres de la Caritat de la germana Teresa de Calculta de Sabadell que els han acceptat com un regal del cel.